Op naar 2015

Afdrukken
PDF

Met het feest van ons 33 jaar bestaan als ook een grandioze carnaval nog vers in onze gedachten gaan we op naar het nieuwe seizoen. De repetities zijn alweer gestart, het eerste optreden staat alweer gepland.

 

Op naar Carnaval 2015: We gòn wir bombezjoere!

Bedankt!

Afdrukken
PDF

Bedankt, Bedankt, Bedankt!

 

Wat een grandioos feest wat het afgelopen zaterdag in de Philharmonie. Leuke optredens van orkesten, heel veel bevriende verenigingen op bezoek, een fijne sfeer en bovenalles supergezellig!

 

Bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, we kunnen met een gerust hart zeggen: Ons 33-jarig bestaan was een top avond!

 

De Buskes

33 jaar De Buskes loopt storm!

Afdrukken
PDF

Naar aanleiding van de overweldigende aanmeldingen voor 33 jaar De Buskes op 11 jan 2014, inschrijving voor orkesten vanaf heden niet meer mogelijk. Verenigingen kunnen zich nog wel aanmelden.

 

 

33 Jaar De Buskes
Dat gaan we vieren op zaterdag 11 jan. 2014.

 

 

 

Enkele weken geleden hebben we de uitnodigingen voor de verenigingen en de orkesten verzonden.

In deze uitnodiging vroegen wij aan de orkesten om voor 1 dec. 2013 in te schrijven.

De reacties op deze uitnodiging waren overweldigend, met als gevolg dat we de sluitingsdatum mbt het inschrijven voor de orkesten genoodzaakt zijn om die per direct in te laten gaan.

Dus vanaf 6 nov 2013 is het helaas niet meer mogelijk om aan te melden als orkest.

De inmiddels aangemelde orkesten hebben allen een melding van inschrijving ontvangen.

Zodra de planning mbt de orkesten definitief bekend is dan zullen de orkesten hun speeltijden ontvangen.

Voor verenigingen is het nog wel mogelijk om zich aan te melden.

Natuurlijk zijn ook alle muzikanten van de orkesten die zich niet hebben aangemeld van harte welkom, echter kunnen we zoals hierboven reeds vermeld geen orkesten meer in de gelegenheid stellen om te spelen

 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.debuskes.nl

 

 

Het programma is compleet

Afdrukken
PDF

Het programma is compleet, de orkesten weten hun speeltijden.

De Buskes zijn er klaar voor.

In de Philharmonie zal om 20:00 uur op zaterdag 11 Jan. het feest tgv het 33 jaar jubileum gevierd gaan worden. Wij, De Buskes hopen er met alle kruiken en kruikinnen een geweldig feest van te gaan maken. En aan de muziek zal het zeker niet liggen want de gehele avond staan er verdeeld over de twee podia, 20 top orkesten te spelen. De volgende orkesten kunt u horen spelen tijdens deze avond;  Nog 1tje dan, De Fistbiste, Op Doktersrecept, De Zwabbers, Trammelanto, 3 x Raoje, Kaai Gaaaf, De Laaileuters, De Mollukus, Un Peu de Tout, Zuutjes Aon, She’s, De Black WoooW’s, Hitzz, ’t Satte, Sorry, Bekek ’t is, 013, De Vipkus , Gao toch Speule, en de Sleutelsollers.

We gaan er een mooi “Fisje” van maken samen met alle Orkesten, Verenigingen, Oppers en alle Kruiken en Kruikinnen.

De Buskes

33 jaar De Buskes (locatie Philharmonie Oude Goirleseweg te Tilburg)

Sousafonist gezocht!!

Afdrukken
PDF

Ter versterking van ons orkest zijn we op zoek naar muzikanten. Belangrijkste voor dit moment is een extra Sousafonist, maar ook op de andere koperblazersecties kunnen we extra mensen gebruiken.

Ben jij die ene leuke, gezellige, fanatieke muzikant die wij zoeken? En heb je zin om het hele jaar door te repeteren om vervolgens op vele gelegenheden en natuurlijk gedurende het gehele carnavalsseizoen spetterende optredens weg te zetten dan ben je bij ons aan het goede adres!!

Neem dan contact op met ons secretariaat, via email, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hopelijk tot snel ziens,
De Buskes - Tilburg
www.debuskes.nl